Menu Sluiten

Zonnepanelen Kopen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over zonnepanelen kopen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Zonnepanelen Kopen

Zonnepanelen | Dakwerken | Duurzame energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonnepanelen kopen

home over tlh wat doet the legal home wie is the legal home contact algemene voorwaarden privacy en cookie policy tips tarief contact online service home over tlh wat doet the legal home wie is the legal home contact algemene voorwaarden privacy en cookie policy tips tarief contact online service tips dieuwertje pote october juridische tips bent u verplicht om een erfenis te aanvaarden als daar veel schulden in zitten dieuwertje pote october juridische tips een erfenis ontvangen is niet voor iedereen altijd even goed nieuws. Er zijn immers ook erfenissen waar meer schulden dan tegoeden in zitten zonnepanelen kopen prijs Bent u als erfgenaam verplicht om een erfenis te aanvaarden en in te staan voor de schulden welke mogelijkheden heeft u u kan als erfgenaam niet verplicht worden om een erfenis te aanvaarden. U heeft een keuzerecht. Als er enorm veel schulden in de erfenis zitten dan kan de erfgenaam de erfenis weigeren. De erfgenaam heeft dan geen enkel recht en geen enkele verplichting ten aanzien van de erfenis. U kan ook kiezen om de erfenis te aanvaarden onder voorrecht van boede.

contact ichoosr menu ichoosr menumenu thuisbatterij groepsaankoop thuisbatterij wat is een thuisbatterij wanneer een batterij aankopen hoe werkt de groepsaankoop waarom meedoen het aanbod groene energielening over ons de veiling infoavonden veelgestelde vragen zonnepanelen groepsaankoop zonnepanelen hoe werkt het waarom meedoen het aanbod groene energielening thuisbatterij rendement digitale meter over ons getuigenissen tips video s veilingsresultaten infoavonden veelgestelde vragen energie hoe werkt het inschrijving veiling persoonlijk voorstel besparing garanties over ichoosr over ons over ichoosr leveranciers vacatures blog nieuws contact ichoosr maakt samen besparen gemakkelijk meer info bekijken over zonnepanelen kopen Wij zijn ichoosr een onafhankelijke organisator van groepsaankopen. Via ichoosr kan je eenvoudig samen met anderen besparen op je energiekosten of bij aankoop van zonnepanelen. Aan welke groepsaankopen kan je deelnemen groene energie gratis en vrijblijvend deelnemen aan een groepsaankoop energie lees meer zonnepanelen regionale groepsaankopen zonnepan.

Data over Zonnepanelen kopen

wel of niet doen groepsaankoop voor zonnepanelen het komt steeds vaker voorbij groepsaankopen voor zonnepanelen. Deze groepsaankopen worden in allerlei provincies en gemeenten georganiseerd door gespecialiseerde bedrijven. De kracht van een aankoop door een groep zit in het volume. Hoe meer mensen zich gaan inschrijven voor de aankoop hoe lager de prijs in theorie wordt. Er worden daarom steeds vaker sessies georganiseerd waarin mensen informatie krijgen of om iedereen in een bepaalde gemeente of provincie op de hoogte te houden. Zo wordt een zo groot mogelijk publiek bereikt. Bij sommige samenkomsten werden er ook gratis installaties verloot ter waarde van alleen voor mensen die op het punt stonden om de offerte te tekenen. Op de website van verschillende aanbieders is er vaak sprake van misleidende teksten. Er wordt vermeld dat de teksten gelden voor iedereen die zich inschrijft voor zo n infosessie maar in werkelijkheid staat er in de kleine le.