Menu Sluiten

Zonnepanelen Provincie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over zonnepanelen provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Zonnepanelen Provincie Antwerpen

Duurzame Energie | Renovatie | Dakwerken | Zonnepanelen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonnepanelen provincie antwerpen

infoelectrosolutions.be home werfkasten bouwdrogers zonnepanelen realisaties blog nieuws faq contact bouwdrogers bouwdroger huren in limburg bestelformuliercontacteer ons bouwdroger huren in de provincie limburg als u een bouwdroger wilt huren in de provincie limburg of antwerpen helpen we u graag verder. Bij electrosolutions in zonhoven vlak bij hasselt hebben we meer dan jaar ervaring in het voorzien van algemene elektriciteitswerken en de verhuur van allerlei apparatuur zoals bouwdrogers voor uw project zonnepanelen provincie antwerpen rendeert op korte termijn Hierbij ondersteunen we zowel grootschalige projecten als kleinere werkzaamheden. xbxbxbxbxbxbxbsamen kiezen we de geschikte bouwdroger om te huren voor uw pand. Zo maakt u ongetwijfeld de juiste keuze. Wij bieden uitstekende service en zijn uw ideale partner voor de verhuur van bouwdrogers in de provincie limburg en antwerpen. Gelieve de bouwdroger tijdig te bestellen. Gelieve dit in te vullen om een zo juist mogelijke offerte te ontvangen. Df bouwdroger df bouwdroger kachel kw kachel kw ventilator df bouwdroger .

home huidige pagina diensten realisaties jobs contact dakwerken eric l eau nieuwbouw renovatie gevelbekleding herstellingen al dan niet door stormweer en onderhoud van uw dak na ruim jaar ervaring en boordevol ambitie werd dakwerken eric l eau opgestart in de lente van . Elk project is anders en vergt van ons een persoonlijk engagement dat de verwachtingen van onze klanten overtreft. We staan garant voor een persoonlijke uitvoering en opvolging van het project. Met uitgebreide kennis van zowel oude als nieuwe technieken conform de wetgeving wordt er gezorgd voor de beste oplossing omtrent de uitvoering van uw dak en gevelwerken. Onze aanpak wordt ten zeerste gewaardeerd door onze klanten die zich voornamelijk bevinden in de provincie antwerpen te ranst schilde schoten wommelgem s gravenwezel zoersel lier en aanpalende gemeentes. Indien gewenst gaan wij ook buiten de provincie antwerpen aan de slag. Neem gerust even onze referenties door. Wij komen graag ter plaatse om een kijkje te nemen.

Notie over Zonnepanelen provincie antwerpen

downloads reserveer tickets plan je bezoek openingstijden en bereikbaarheidindividueel bezoek en met het gezintoegankelijkheidaanbod op maattickets en prijzengroepsbezoek wat is er te zien tijdelijke tentoonstellingenvaste tentoonstellingenactiviteitenagenda kenniscentrum over de organisatie organisatieijzertorensitebestuur over de organisatie steun onze werking abonneegiften en schenkingendraag je steentje bijvredespartner contact download bestel tickets contact bestel tickets component iframe steun het museum steun onze werking abonnee steun aan de ijzer en neem een abonnement op ons tijdschrift door overschrijving van op be met de vermelding abonnee en je geniet van korting op alle aankopen je bezoekt gratis het museum aan de ijzer ijzertoren je ontvangt het driemaandelijks tijdschrift met o.m Wat beogen we met zonnepanelen provincie antwerpen Het jaarboek je steunt onze werking word abonnee giften als eigenaar en beheerder van de ijzer.