Menu Sluiten

Zonnestation

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over zonnestation kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Zonnestation

Dakwerken | Duurzame energie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonnestation

darr skip to main content home verwarming sanitair realisaties contact home verwarming verwarming verwarming om zich thuis toe voelen in zijn eigen huis moet het natuurlijk warm genoeg zijn om er zich zo te voelen zonnestation binnen uw budget Het is dan ook belangrijk om het meest geschikte verwarmingssysteem te kiezen. Men moet met enkele factoren rekening houden zoals de grootte en de ouderdom van de woning het aantal kamers en ook met de eigen leefgewoontes. Een verwarmingssysteem is een totaalsysteem waarvan alle onderdelen de ketel de regeling en de verwarmingselementen perfect op elkaar afgesteld moeten zijn. Wij kunnen u een totaaloplossing op maat aanbieden. Hiervoor zijn er enkele mogelijkheden . De condensatieketel een condensatieketel is een goede keuze omdat je op een milieuvriendelijke manier en energiebesparend toch een hoog warmtecomfort kan bekomen innovati.

download center documentaties start download size pi si infos td technische documentatie ma handboek van montage reservoir coax het zonneboiler met coaxialezonnewarmtewisselaar productie van warm sanitair water tdma coax nl.pdf mb solar pur de zuivere vreugde van een eigen hitte de productie van warm sanitair water zoals voor de ondersteuning van de verwarming tdma solar pur nl.pdf mb conus zonneboiler aan stratificatie de productie van warm sanitair water zoals voor de ondersteuning van de verwarming tdma conus nl.pdf mb solus ii zonneboiler aan stratificatie combi de productie van warm sanitair water zoals voor de ondersteuning van de verwarming tdma solusii nl.pdf mb zonnepaneel tubo cpc vacuuumlmbuis receptor tdma tubo nl.pdf mb plano paneel tdma plano . Nl.pdf mb regelingen control .

Vragen over Zonnestation

ga naar inhoud bart doolaege home diensten centrale verwarming koeling elektriciteit warmtepomp zonneboiler galerij offerte contact menu home diensten centrale verwarming koeling elektriciteit warmtepomp zonneboiler galerij offerte contact koelwagen verhuur onderhoud inplannen zonneboiler zonneboiler gratis warm water door de zon een zonneboiler installatie bestaat telkens uit een voldoende groot voorraad vat zonnecollectoren of vacuum buizen en een zonnestation Selectie over zonnestation Wanneer de temperatuur in de zonnecollector bvb graden warmer word dan de temperatuur onderaan in het voorraadvat zal de zonnepomp in werking treden en zo de warmte van de zonnecollector transporteren naar het voorraad vat. Dit is een onuitputtelijke bron van energie aang.